Це халатність посадовців ЛМР, – силовики про крадіжки комунального майна у Львові

privatizatsiya

У Львівській міській раді відсутній належний облік комунального майна.

Про це під час спільної прес-конференції заявили начальник ГУ Нацполіції Валерій Середа та прокурор області Юрій Квятківський.

«Ми звернулися в міську раду за технічною документацією на викрадені об’єкти. Її немає. Але щоб затримати особу і оголосити підозру, потрібно знати, які збитки завдано, яка вартість приміщення. У міській раді таких документів не було. Нам довелося призначати експертизи, звертатися до суду про огляд цих приміщень і після того, як експерт їх оглянув, він дав нам оцінку», – заявив Юрій Квятківський.

За його словами, зараз є провадження щодо 25 об’єктів відчужених у Львова, але їхня кількість може бути більшою.

«Міський голова переживає за комунальне майно, робить запити до нас. Але що відбувається з його підлеглими? Вже з’ясована можливість відчуження ще 10 об’єктів, крім цих 25. Відповіді по цих об’єктах ми не отримали. На сьогодні ми можемо говорити про халатність посадовців ЛМР, оскільки вони не контролювали майно комунальної власності», – ЗЗаявив прокурор області.

«Відсутній належний облік нерухомого майна. Коли ми питали про документи, їх не могли знайти. Щодо багатьох об’єктів ми чекали відповіді кілька місяців», – додав Валерій Середа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: