У Львові пройде «Ніч енергетики»

У львівській Ратуші (пл. Ринок, 1) в ніч з 10 на 11 червня пройде «Ніч енергетики».

Впродовж ночі провідні експерти країни з енергетики та найуспішніші представники бізнесу проведуть 9-годинний нон-стоп із лекцій з енергетичної галузі для львів’ян. Подія безкоштовна – для участі необхідно зареєструватися.

Протягом усієї ночі, з 21.00 по 6.00 години, українські експерти з енергетики та найуспішніші представники бізнесу проведуть non-stop з лекцій, на яких розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть прикладні поради із використання та примноження знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі. Фахівці також розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти.

За результатами попереднього анкетування для участі у проекті у Львові відберуть 200 учасників: студентів, випускників вищих навчальних закладів, аспірантів, молодих вчених та винахідників у  наступних напрямках:

енергетика (електроенергетика, в тому числі, й «зелена енергетика»);
IT-технології та телекомунікації;
менеджмент та економіка;
міжнародні відносини;
екологія та охорона довкілля;
право;
PR та комунікації.

Щоб взяти участь у «Ночі енергетики», необхідно зареєструватися.

Нагадаємо, захід стане львівським початком молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» – першого в Україні інкубатору ідей в енергетиці за ініціативи ДП «НЕК» Укренерго». Проект «Ukrenergo Laboratories» розпочався із Харкова, і на подібному заході зібрав понад 400 учасників та 550 реєстрацій, 17 спікерів з різних міст України та охопив своєю енергією усе місто.

За словами організаторів, «Ukrenergo Laboratories» найбільш вмотивованим та талановитим учасникам запропонують участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School у Львові. Це дводенна школа, де учасники набудуть таких практичних навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та прийняття рішень. Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною системного оператора «Укренерго».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: