Балинський йде з посади керівника Школи журналістики УКУ

Ігор Балинський йде з посади керівника Школи журналістики УКУ, однак і далі займатиметься викладацькою роботою і певний час грантовими проектами, які координував.

Про це він сказав в інтерв’ю, розміщеному на сайті УКУ.

«Це був етап становлення і треба проектувати наступний етап. Наша команда формувалася під один тип завдань, зараз – нові виклики. УКУ входить в період трансформації і управлінської, і фінансової. Зважаючи на нові завдання, розуміємо, що нам треба переформатувати команду, посилити менеджерами, які могли б просувати проект і знайти нову фінансову модель. На мою думку, це мають бути нові люди – молодші, більш сучасні, більш креативні і більш мобільні.

Школа журналістики є затратним проектом. Без підтримки донорів ми не зробили би 80% усього, чого вдалося досягти. Наразі продукт треба доформовувати – робити його більш стабільним і стійким, шукати нових донорів і нових вступників.

Я би не хотів бути свідком того, що напрацьоване ще деякий час буде за інерцією триматися, але згодом знижуватиметься в якості і динаміці. Тому, на мій погляд, треба змінити модель управління і спробувати створити нову концепцію», – сказав Балинський.

Водночас Ігор Балинський додав, що вся команда залишається.

«Ми всі лишаємося. Я займатимуся викладацькою роботою і певний час грантовими проектами, які координував. Разом з новими людьми будемо шукати ефективні маркетингові чи економічні інструменти, аби конвертувати напрацьоване у ще кращий результат», – підкреслив Ігор Балинський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: