«BOOM AWARDS» - це премія Гордості за свою націю, - Емілія Худа-Завадовська (інтерв’ю)

17155379_1314697548567041_4733110816532157281_n
Фото з Фейсбук-сторінки Емілія Худа-Завадовська

«Гордість нації», «соціально-мистецький проект», «Ангел охоронець», «Волонтер року», «Новий погляд», та ряд інших номінацій. У рамках премії «Boom Awards 2017» у Львові обрали найвизначніших львів’ян.

«Гордість нації», «соціально-мистецький проект», «Ангел охоронець», «Волонтер року», «Новий погляд»,  та ряд інших номінацій. У рамках премії «Boom Awards 2017» у Львові обрали найвизначніших львів’ян.

Серед переможців, зокрема, Тарас Химич, Марія Петришин, Андрій Содомора, Ірина Ключковська і Мар’яна Савка, Тетяна Бей,  Ірина Плахтій, Андрій Дворакевич.  Окрім нагородження тих, хто своїми вчинками робить світ кращим, на заході також збирали гроші на лікування хворої дівчинки.

Про підсумки цьогорічної премії та плани на майбутнє Дивись.іnfo розповіла головний редактор журналу «Boom plus TV» Емілія Худа-Завадовська.

- Давайте підсумуємо «Boom Awards 2017»: хто отримав нагороди та чи все вдалося зробити з того, що запланували?

- «BOOM AWARDS» уже себе зарекомендував як успішний, високопрофесійний проект. І цього року це було доведено ще раз. Насправді усе вдалося і мені здається, зробили більше, ніж планували, тому що усі кошти від благодійного аукціону «ART. Music.Life», який ми зробили спільно з «рожевими окулярами», усі благодійні внески за запрошення, просто  благодійні внески  ми віддали батькам Евелінки Олехнович, а це - 295 тисяч гривень. Я думаю, що це вже дуже хороший результат.

Фото: Журнал BOOM plus TV

Відгуки дуже позитивні. Номінанти задоволені. Хоча, ви знаєте, що у нас були в деяких номінаціях люди, як, наприклад «Обличчя Львова» - Мирослав Маринович, чи «Гордість нації» Мирослав Скорик - це вже люди легенди. Тому мені треба було нагороджувати таких людей від журналу, таких людей треба вшановувати, це люди, які мають бути поза голосуванням.

- Розкажіть про благодійну складову вечора. Ми всі розуміємо, що премія є світською, так би мовити. Чи передбачалося з самого початку, бо премії три роки, що не лише визначатимуть найкращих, але й допомагатимуть тим, хто цього потребує?

- У нас кожного року є благодійна складова. Тільки коли почалася премія, у нас кожного року був благодійний збір коштів або аукціон. Це добра традиція. Добро множить добро.

Фото: Журнал BOOM plus TV

- Наскільки важливо було внести в премію таких номінантів, як Галина Гузьо зі своїм проектом «Пісні війни». Тобто Ви реагуєте на виклики часу і ту ситуацію, яку ми маємо в країні, а не тільки йдете за якимось певним стандартом?

- Звісно. Я взагалі проти будь-яких стандартів. Але питання ще в тому, що це не моє рішення, хто буде в номінаціях. Насправді, обговорення було в Інтернеті ще з січня. Нагородження не готувалося за тиждень, два чи місяць. Спочатку було обговорення – відкрите обговорення. А вже з тих претендентів, яких писали, ми з редакцією обирали людей за кількістю голосів, за кількістю їхніх справ... і т.д. Наприклад, минулого року, у нас не було номінації «Обличчя Львова». Але коли почали писати про Мирослава Мариновича, Ігоря Калинця, Миколу Ільницького, Мар’яну Савку – була зроблена нова номінація. Тобто номінації формувалися від тих людей, яких пропонували в Інтернеті і про них писали.

Читайте також: Звабливі купальники, елегантні сукні та зіркові гості: у Львові обрали найкрасивішу Міс (фоторепортаж)

- «Boom Awards 2018»: яким Ви його бачите? Я так розумію, що обговорення претендентів уже почалося?

- Насправді, ще не почалося. І точно я ще не думаю про наступне нагородження. Але знаю, що воно також пройде на Вищому рівні. Знаю, що в номінаціях будуть гідні люди. Єдине, що я зараз, чесно кажучи, замислююся над тим, щоб створити незаангажоване журі, яке буде теж голосувати (а потім ми опублікуємо  їхні списки)  і ще додатково Інтернет-голосування. І вже тоді будемо обирати переможців.

Фото: Журнал BOOM plus TV

- Будь-яка премія – це великий відрізок роботи. Кому хочеться сказати найбільше дякую?

- Звісно, що  я хочу подякувати партнерам, які підтримали цей захід. Тому що придумати можна багато що, багато що можна нафантазувати, Але потім ця реалізація коштує грошей. Відповідно люди – ті партнери, які підтримали цей захід, деякі щорічно підтримують, вони підтримують через те, що вони довіряють нам. Вони знають, що ці кошти підуть безпосередньо на реалізацію заходу. Що ті ж самі люди, які приходять на цей захід – вони розуміють, що ці кошти до копійки підуть дитині. Відповідно партнери, які були, я їм дуже хочу подякувати.

Читайте також: «Метою акції «Коло благодійності» є привернення уваги до проблеми лікування дітей із малозабезпечених сімей», – Вальдемар Надіжко

Гостинний партнер і співорганізатор заходу - Готель- ресторан «Цитадель Інн», Генеральний партнер – логістична компанія «Західресурс», будівельна компанія «Галицький двір», солодкий  партнер – кондитерська «Кабінет», Модному дому Оksana Mukha, автомобільному партнеру «Лемберг Авто», спеціальному партнеру «Джонні Вокер», арт-партнеру Ірині Третьяк. Це люди, які реально повірили в цей проект. Звісно хочеться подякувати художникам, а це - Олександрі Білобран, Олені Жеребецькій, Леву Скопу, Петрові Сипняку, Мирославу Отковичу, Оресту Скопу – які не відмовили нам і вкотре надали свої роботи для благодійного аукціону, а також художниці Ірині Третьяк, за пів суми від проданої картини. Інформаційним партнерам, які повірили в нас. З нами найкращі і це так приємно! Премія «BOOM AWARDS» - це премія Гордості за свою націю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: