Львів має хороший вплив на українську діаспору в світі

Сьогодні відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з Головою Українського Конгресового комітету США Андрієм Футеєм та Установчим Президентом Американської Ради з питань зовнішньої політики (AFPC) Германом Перчнером, на якій обговорили політичну ситуації в Україні: російсько-українську війну; сміттєву блокаду у Львові, а також можливості співпраці міста зі США та українською діаспорою в Америці.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Я дуже радий бути зі своїми колегами в Україні, а саме у столиці східної Європи – у Львові. Мені подобається, як ви розвиваєтеся, адже чим більше ми знаємо, тим більше будемо розуміти. Ми хочемо мати хороші зв’язки з Україною і безпосередньо з вашим містом, адже Львів має хороший вплив на українську діаспору в світі», - зазначив Установчий Президент Американської Ради з питань зовнішньої політики Герман Перчнер.

«Львів – це особливе місто в Україні і найбільше україномовне місто світу. Львів – комфортний і ми маємо багато гостей щороку, наше місто розвивається дуже динамічно, але не може бути лише одне місто щасливим, коли країна не щаслива.

Будучи мером Львова, я думав, що партійне життя дасть більше можливостей для міста, але коли я почав відчувати реалії, то зрозумів, що партійна діяльність приносить лише удари в наш бік. Але я вірю в хороше майбутнє Львова і України, ми переможемо у війні з Росією, але тоді, коли наш рівень життя стане в рази кращим, до чого ми і рухаємось», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: