Мотиваційні лекції та реальні кейси: що готує «Ніч енергетики» львів’янам

maxresdefault
Фото ілюстративне

У ніч з 10 на 11 червня у Львівській ратуші проходитиме нон-стоп з лекцій «Ніч енергетики». У рамках заходу, 20 спікерів розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, розкажуть, як креативні ідеї втілити у галузі електроенергетики і проведуть кілька кейсів.

Протягом ночі з 21:00 по 6:00 з 10 по 11 червня у Львові триватиме «Ніч енергетики», що стане початком молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» — першого в Україні інкубатору ідей в енергетиці за ініціативи ДП «НЕК» Укренерго». Про це під час прес-конференції повідомив координатор проекту Станіслав Ігнатьєв, передає ІА Дивись.info.

«Державне підприємство ініціює проведення такого великого хакатону у трьох містах: Харкові, Львові і Києві, для того, щоби відібрати активну і талановиту молодь, яка зможе стати зовнішнім кадровим резервом для енергетики і зможе розвивати сучасну енергетику в Україні», — зазначає Станіслав Ігнатьєв.

На заході виступатимуть 20 спікерів, які говоритимуть про сучасний стан електроенергетики в Україні, її перспективи; про те, як Львів допомагає молоді; буде експерт, який побудував сонячну електростанцію на даху свого будинку — він розкаже, як це легко зробити і як молодь зможе на цьому заробляти тощо.

Читайте також: «BOOM AWARDS» – це премія Гордості за свою націю, – Емілія Худа-Завадовська (інтерв’ю)

Ініціативу провести захід саме вночі організатори пояснюють віком учасників, а також тим, що у цей час в Україні найдешевша електроенергія.

«Весь креатив до студентів приходить вночі. Усі дипломні, курсові роблять у цей час. Розум молодої людини найбільш активний теж уночі, тому що нічого не відволікає: ні навчання, ні робота, ні домашні справи, відтак, можна повністю сфокусуватися на лекціях», — каже Елліна Мединська, піар-менеджерка проекту«Ukrenergo Laboratories».

Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною. За результатами попереднього анкетування для участі у проекті у Львові будуть відібрані 200 учасників: студентів, випускників вишів, аспірантів, молодих вчених та винахідників у наступних напрямках:

  • енергетика;
  • IT та телекомунікації;
  • менеджмент та економіка;
  • міжнародні відносини;
  • екологія та охорона довкілля;
  • право;
  • PR та комунікації.

Реєстрація доступна за посиланням.

«Після «Ночі енергетики» ми відберемо 14 кращих студентів, які стануть учасниками команд, які розроблятимуть проекти для «Укренерго». Найкращі з них зможуть отримати робоче місце, стипендію і багато цінних подарунків», — додає Станіслав Ігнатьєв.

«Ніч енергетики» пройде у сесійні залі Львівської міської ради.

З повною програмою можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: