Проти чиновників управління комунальної власності Львівської міськради порушено кримінальне провадження

lmr2

За фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами Управління комунальної власності Львівської міської ради, що спричинило тяжкі наслідки, прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Як вже повідомлялось, прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо осіб, які шахрайським способом заволоділи понад двома десятками об’єктів нерухомості, що перебували у комунальній власності міста Львова.

При цьому, в ході розслідування вказаного кримінального провадження з’ясовано, що фактично з комунальної власності здійснено незаконне вилучення тих об’єктів нерухомості по яких, Управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради не володіло усіма документами щодо належності майна до комунальної власності, не здійснювало належного його обліку та не контролювало стан використання цих нерухомих об’єктів.

За таких обставин, враховуючи надходження відповідних звернень про вчинення кримінального правопорушення, 08 червня прокуратурою Львівської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України, а саме за фактом неналежного виконання службових обов’язків посадовими особами Управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, що спричинило тяжкі наслідки.

Проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено слідчому управлінню Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Зазначимо, що санкція вказаної статті передбачає до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: