У Львові відкрили новий спортивний майданчик для містян (фото)

IMG_1717
фото ілюстративне, з архіву редації.

У Львові з’явилося ще одне місце для активного дозвілля дітей та молоді.

8 червня на подвір’ї Храму Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175) відкрили новий спортивний майданчик. Він призначений для гри у футбол і баскетбол.

Меценатом проекту виступила «Компанія Ензим» — найбільший виробник дріжджів в Україні. За словами члена Ради директорів компанії Розалії Бурко, це вже не перший проект, який вони підтримують.

Член Ради директорів «Компанії Ензим» Розалія Бурко

«Компанія Ензим» завжди була соціально відповідальним підприємством у багатьох напрямках. Ми не стільки говоримо про доброчинність, скільки робимо у цьому напрямку кроки. І коли така ініціатива з’явилася на терені міста, до нас звернувся настоятель храму, ми були раді прийняти цю пропозицію і взяли участь», — каже Розалія Бурко.

Розалія Бурко також відзначила, що особливість майданчика, як і всього, що робить «Ензим», це екологічність. Матеріали, які використали для будівництва, безпечні, довговічні і надійні. Зокрема для покриття використали сертифіковану мультифункціональну траву, яку виготовляють у Нідерландах. Такий матеріал не лише максимально зручний для дітей, а й здатен витримувати різні температурні режими, підвищену вологість і — що гарантовано — прослужить багато років.

Настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці о. Андрій Боднар каже, що діти з м’ячем завжди були на території храму, а тому саме вони виступили ініціаторами спорудження майданчика.

Настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці о. Андрій Боднар

«Наш храм збирає багато дітей, молоді. Звуки м’ячів «сказали» нам, що потрібен майданчик. І тому ми дуже вдячні, що «Компанія Ензим» швидко відгукнулася на наші потреби», — зазначає він.

Облаштування майданчика коштувало близько 350 тисяч гривень. Займатися на ньому може молодь з усього Львова, незалежно від релігійної приналежності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: