Василь Сліпак стане героєм мультфільму (відео)

495773

Режисери Леонід Кантер, Іван Ясній та художник і музикант Юрій Журавель приступили до створення анімаційного фільму про оперного співака і героя війни на Донбасі Василя Сліпака, чиє життя обірвала куля ворожого снайпера.

«Я поринув у серйозну роботу, тому що створюю анімацію для фільму «Міф» українських режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія про відомого оперного співака, героя сучасної російсько-української війни Василя Сліпака, який загинув, захищаючи Україну минулого року. Він давно усвідомив, що у спільній справі важливий голос кожного, тому не зміг спокійно спочивати на лаврах популярності у Паризькій опері, а вийшов зі зброєю у руках боронити Україну. Сподіваюся, що і ви долучитеся до спільної справи і станете доброчинцями. А до зазначених там призів я додаю свої. Це ескізи до мультфільму, календарі «Знай наших», де є портрет Василя Сліпака з автографами режисерів та моїм. Ну і футболка «Міф – голос кожного важливий», – розповів Юрій Журавель.

«МІФ» – фільм про життя та загибель Василя Сліпака «Міфа» – українського оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. Історія героїзму та самопожертви, яка змушує задуматись над власним життям», – йдеться в анотації до мультфільму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: