Куди піти у Львові на вихідних 10-11 червня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 10-11 червня.

Пропонуємо вам перелік подій, які можна відвідати цих вихідних: куди піти, що подивитись та як цікаво провести вихідні.

Музичні події

Концерт «Музика свободи» – Джаз Імпровізація Вадима Неселовського

11 червня, 18:00 Львівська Обласна Філармонія

Всеукраїнський проект «ІМПРОВІЗАЦІЯ» об’єднав вільних духом людей, захоплених джазом.

Це авторський проект – музичний прорив в джазовій культурі, що відкрив 6-й Міжнародний фестиваль Alfa Jazz Fest 2016 у Львові, визнаний британським виданням «The Guardian» одним з найкращих джазових фестивалів Європи 2016 р.

Ларрі Епплбаум – всесвітньо відомий джазовий критик, розповідаючи про свої враження від виступу, наголосив, що «великою несподіванкою в цьому році на фестивалі для нього став виступ тріо Вадима Неселовського», окресливши таким чином професійний симбіоз людей, закоханих у джаз – соліста, оркестр та диригента.

Medidance 9 at Актовий Зал. Fredra 61 [Закриття сезону]

10 червня, 23:00

«Друзі, ми збираємось у відпустку і робимо паузу в наших івентах, тож пропонуємо зібратись разом на тематичному концепт-сейшні Medidance @ Актовий Зал. Fredra 61»

Грають:

  • Derrick
  • Tonika
  • Space Diver
  • J.Zef
  • Cooper

Концерт «Несподівані мелодії для скрипки і контрабасу»

11 червня, 20:00 Кав’ярня «Штука» (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної)

Концерт Богдана Ільницького та Павла Кропа. У виконанні струнного дуету прозвучать аргентинське танго, італійська лірика, джазові стандарти Луї Армстронга, а також хіти Майкла Джексона, «Океану Ельзи», «Нірвани» та ACDC.

 Вечірка з Dj Markhese

10 червня, 22:00 !FESTrepublic Club (вул. Старознесенська, 24-26)

Markhese – італійський перспективний Dj та продюсер з Лондона. Стиль – future-house. На даний момент він працює в Тайланді, а до того виступав в Китаї, Індонезії, Японії, де грав в турі протягом січня-лютого в найкращих 100 клубах.

Він зазвичай грає по п’ятницях в клубі Gallery і по суботах в клубі Ministry of Sound у Лондоні. Також був в турі на Ibiza і грав в клубі Café’ Mambo. Брав участь на Ibiza в концертах, а також виступав на фестивалі Ibiza Rocks. Був хедлайнером на музичному фестивалі Worldwide stage, Ultra Europe 2016.

Його треки вже підтримали такі DJ як Yves V, Fedde Le grand (Venus – останній сингл, який був випущений на студії Kontor Records 24 лютого в Німеччині), La Fuente, Lucky Charmes, Raiden, Moguai, Twoloud, Lumberjack, KennColt, Mike Williams та Justin Prime. Попередній трек ”Hope” досяг позиції №1 в 50-ці тижня в Spinnin Talent Pool-Electro House. Також має нову музику, яку ви можете послухати онлайн.

             Театральні події

Вистава «Ma-na Hat-ta (Небесна Земля)»

10 червня, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Перетворивши назву «Добрий бог Мангеттену» на Ma-Na Hat-ta, слово, що мовою індіанців означає «небесна земля», режисер намагався відірвати сюжет від землі, піднести дію не лише на останній поверх хмарочоса, а вище, далі, в безконечність.

Художникам Володимиру Кауфману та Наталці Шимін вдається настільки візуалізувати слово, що воно працює на повну потужність. Стримана палітра з рожевим полум’ям сукні Дженіфер, легко пізнаваний Мангеттен із легко пізнаваних картонних коробок, величний та іронічний, який легко піддається трансформації, – все це можна сміливо зараховувати до незаперечних переваг вистави. У тому, як виглядає ця радіоп’єса (парадоксальне поєднання!), є саме той крок за межу реальності, гра на небесній території.

Прем'єрна вистава «Ревізор»

10-11 червня , 18:00 Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1).

Який він – Хлестаков нашого часу, що своєю появою розбурхує вади сонного містечка та демонструє різні прояви слабкості людської істоти? Діапазон можливої його яви величезний – шахрай, дурник, мудрець, мисливець, здобич, пророк і, навіть, месія…

За роки сценічного життя класичний твір Миколи Гоголя «Ревізор» пережив величезну кількість прочитань та інтерпретацій у різних куточках світу. В театрі імені Марії Заньковецької до п’єси звертались лише раз – у 1922 році, коли театр перебував ще у Києві.

Вистава «Баба Пріся»

11 червня, 19:00 Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36)

У драмі йдеться про сім’ю, що мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Головує у ній баба Пріся — героїня, що товаришує з русалками, під’їдає галюциногенні гриби і якось у війну зарізала дванадцятьох німців. З нею живуть онук і хвороблива донька, яку свого часу покинув чоловік.

Містерія, драма за п’єсою Павла Ар’є «На початку та наприкінці часів…»
Тривалість – 2 години без антракту. Для повнолітніх глядачів.

Виставки

Виставка «Видатні особистості в історії музею»

Музей народної архітектури і побуту у Львові / Шевченківський гай (вул. Чернеча гора, 1)

Виставка присвячена 50-річчю з часу перевезення першого об’єкта для Музею та 15-річчю беатифікації Кл. Шептицького. На виставці представлено раритетні документи та світлини родини Шептицьких, історичні фото архітекторів, мистецтвознавців, науковців пізнішого періоду.

Виставка Павла Макова «Фонтан»

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (просп. Свободи, 20)

Павло Маков — представник харківської школи , член Спілки художників України, член-кореспондент Академії мистецтв України, а також член Королівського товариства живописців і графіків Великої Британії.

Виставка Ніни Резніченко «Неаполітанські жінки»

Кав’ярня «Штука» (вул. Котлярська, 8 (бічна вул. Шпитальної))

Жінки Ніни Резніченко заглиблені в себе, зрілі та ставні. Схоже, вони перейняли усі ті риси, що хвилюють уяву паломників на землю розкішних вин і краєвидів. Палюче сонце, море усіх відтінків синього, порожні вулиці в полудень і безсонні ночі, повні спокус. Насолода спостерігати ці образи матиме продовження – про них хочеться думати, вигадувати деталі їхніх історій і домальовувати береги, глибокі води, старі вілли і плями далеких дерев.

Виставка Віолетти Нагорної «Тіло»

Галерея Zefirina (вул. Заводська, 31)

Виставка присвячується тілу. Любові до нього, прийняттю своєї індивідуальності. Це краса та природність тілесності у декікох лініях.

«Мода впливає на кожного з нас, диктуючи нам свої стандарти: якими повинні бути мої стегна, живіт, обличчя… Що одягти, о котрій і що саме їсти,як проводити вільний час. Ідеали краси, так само як і мода, змінюються. Піддаючись швидкоплинним модним тенденціям, людина ризикує втратити зв`язок із своєю природністю та неповторністю, перетворившись на клона»

Мета проекту — нагадати, що світ прекрасний своєю різноманітністю, що кожне тіло по-своєму гарне, що усі його частини гідні любові та прийняття. На виставці представлені картини та арт-об`єкти тіла та його частин, які прийняти людині найважче.

Спортивні події

Спортивний фестиваль «Брюховичі Sport_fest»

10 червня, 14:00 Озеро «Колиба» (смт Брюховичі)

В рамках фестивалю на вас чекатимуть: показові виступи з кросфіт, стронгмен, воркаут, міксфайт та MMA дисциплін,майстер клас володіння АК 47 , спортивні естафети для всіх бажаючих, подарунки від парнерів (квадросертифікати, вейкпарксертифікати, пейнтболсертифікати).

Закриватиме захід DJ вечірка під відкритим небом.

Чемпіонат України Belshina Drift Competitions of Ukraine 2017

10 червня 2017 - 11 червня 2017, 12:00 Стадіон «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)

Найкращі українські спортсмени боротимуться за звання Чемпіона України з дріфтингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: