У Франківську затримали за кермом п’яного екс-голову адмінсуду, – ЗМІ

Близько опівночі біля Івано-Франківського окружного адміністративного суду патрульні зупинили «Mercedes-Benz», яким, за даними місцевих ЗМІ та очевидців, керував екс-голова цього суду Петро Черепій у нетверезому стані.

Інформацію про те, що біля адмінсуду затримали нетверезого водія за кермом «Mercedes-Benz», підтвердили у патрульній поліції Івано-Франківська, - пише видання Курс.

«Екіпаж патрульної поліції близько опівночі побачив, що з Бандери на Незалежності виїхав «Mercedes», в якого не світив правий задній габарит. Патрульні вирішили повідомити про несправність автомобіля водію. Розвернулися за ним, а він повернув різко вправо на зупинку», – розповів речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Патрульні пояснили причину зупинки, а екс-суддя відрізав, нібито це не причина штрафувати. «Штрафувати не було метою патрульних, вони просто хотіли повідомити про несправність автомобіля», – наголосив Гурак.

Патрульні зачули запах алкоголю та запропонували Черепію пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Той відмовився. Пасажирка, яка їхала з екс-суддею, зайшла в приміщення адмінсуду, а свідки на місці події впізнали у порушнику екс-голову суду Петра Черепія.

Коли почали оформляти протокол, колишній суддя почав відговорюватися, нібито взагалі не їхав за кермом. Кілька разів вимагав повторити причину зупинки. Зрештою патрульні склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: