9-тигодинний нон-стоп: у Львові пройшла «Ніч енергетики»

Electricity Towers
Фото ілюстративне. Джерело: Голосно

З 10 на 11 червня у Львові пройшла «Ніч енергетики» — 9-годинний нон-стоп із лекцій експертів енергетичної галузі та представники бізнесу.

З 23:00 до 6:00 з 10 на 11 червня у Львові тривала «Ніч енергетики». Протягом 9 годин лекції експерти енергетичної галузі та представники бізнесу розповідали про нові технології у електроенергетиці, стартап проекти у цій галузі, зв’язок бізнесу та освіти тощо.

«Ніч енергетики» — це молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» — першого в Україні інкубатору ідей в енергетиці за ініціативи ДП «НЕК» Укренерго». За словами координатора проекту Станіслава Ігнатьєва, такий захід націлений на те, щоби відібрати активну і талановиту молодь, яка зможе стати зовнішнім кадровим резервом для енергетики і зможе розвивати сучасну енергетику в Україні.

«Сьогодні тут прочитали лекції 21 спікер. Це фахівці, які можуть дати молоді необхідні знання. Крім того, проект — це шанс, яким може скористатися будь-хто з учасників, аби влаштувати себе у майбутньому», — додає Станіслав Ігнатьєв.

Наприкінці лекцій, учасники заповнили відповідні анкети, аби потрапити на дводенну школу Soft Skills School у Львові. На неї відберуть 14 зацікавлених та навчатимуть роботі у команді, менеджменту проектів, аналізу інформації тощо.

Читайте також: Волонтери подарували бійцям АТО сонячні панелі

«Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни — системного оператора «Укренерго», — зазначає координатор «Ukrenergo Laboratories».

Нагадаємо, проект «Ukrenergo Laboratories» розпочався із Харкова, і на подібному заході зібрав понад 400 учасників та 550 реєстрацій, 17 спікерів з різних міст України. «Ніч енергетики» пізніше пройде також у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: