Те, що зараз відбувається у Росії, не повинно нас цікавити, – політолог про акції протесту

k2hFzUikNbn45UXqgQpnow

На думку політолога Михайла Басараба, українські журналісти, експерти та політики починають сильно зосереджуватися на тому, що відбувається у Росії і приділяти цьому непропорційно велику увагу.

На думку політолога Михайла Басараба, українські журналісти, експерти та політики починають сильно зосереджуватися на тому, що відбувається у Росії і приділяти цьому непропорційно велику увагу, передає ІА Дивись.info

«Це видає у нас людей з комплексами малоросів. Це якийсь постійний потяг спостерігати за тим, що відбувається у Москві. Останні роки взаємин з Російською Федерацією дали підстави прийняти остаточне рішення - все, що нас може цікавити у напрямку Росії, це надійний кордон від потенційних загроз. Тому все, що відбувається у Росії (нові лідери громадської думки, опозиція, додаткова тисяча мітингувальників), не повинно нас цікавити, а цікавити повинно те, якою мірою Україна найшвидше захистить свою територію і повітряний простір від можливих зазіхань та гібридної агресії Російської Федерації», – таку думку висловив у коментарі журналістам ІА Дивись.info Михайло Басараб.

Як стало відомо раніше, у містах Росії, зокрема у Москві та Петербурзі, на вулиці із протестами вийшли прибічники політика Олексія Навального. Відтак, у центрі Москви вже затримали 400 людей, що брали участь у антикорупційному мітингу.

«Емоції та сподівання, пов'язані з протестами у Росії - це свідчення якоїсь неадекватності. Тому що, та картинка, яку показують західні медіа, намагаючись позиціонувати це, як революцію, дуже далека до істини. Росія - це не лише Москва, порівнювати з українцями взагалі некоректно. Тому що під час Революції Гідності в цей процес була інтегрована вся держава. Революція відбувалася на у всіх областях України, навіть на Сході. Всі регіони були інтегровані у загальнонаціональний рух. Противладні порухи проти президентського режиму в Росії не означає революцію», – переконаний Михайло Басараб.

Читайте також: Сьогодні Європейський Союз серйозно лихоманить, – політолог Михайло Басараб

На думку політолога, українцям треба припинити сподіватися на падіння поганого царя у Москві і прихід на престол хорошого, тобто жити постійними сподіваннями на прихід притомного російського керівника.

[dyvys_blockqoute text="Немає гарантії, що на чолі Росії взагалі може бути притомний керівник. Росія - специфічна країна з відповідними ментальними патологіями," author="Михайло Басараб"]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: