Львівські поліцейські викрили шахраїв, які видурили у полтавського підприємства понад півмільйона гривень

c8dca238dda9a45a27bda2c15e16482b

Зловмисникам повідомлено про підозру, невдовзі обвинувальний акт буде скерований на розгляд суду.

У липні минулого року до правоохоронців за допомогою звернувся керівник одного з товариств з обмеженою відповідальністю, зареєстрованого у Полтавській області. За словами заявника, підприємство мало намір придбати 44 тони цукру. У мережі Інтернет покупець знайшов постачальника – львівське ТзОВ, котрий пропонував найнижчу ціну на продукцію. Сторони уклали договір про постачання цукру і полтавське підприємство проплатило львівському 517 тисяч гривень, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Проте продавець, отримавши кошти, товар покупцю так і не поставив. Натомість керівники львівського ТзОВ перевели отримані гроші на інший рахунок і більше на зв'язок з партнерами не виходили. Зрозумівши, що став жертвою шахраїв, підприємець з Полтави звернувся за допомогою до правоохоронців.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.190 (шахрайство) та ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України.

«Під час досудового розслідування ми встановили, що до скоєння злочину причетні керівник та бухгалтер львівського підприємства. Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні злочинів і невдовзі обвинувальний акт щодо них буде переданий на розгляд суду», - розповів начальник сектору боротьби з майновими злочинами в державному секторі та шахрайством Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області старший лейтенант поліції Андрій Скіра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: