Українське посольство нагадало британському таблоїду, чий Крим

Українське посольство у Великобританії називає провокативним статтю британського таблоіда Daily Mail, який назвав незаконно окупований росіянами Крим частиною РФ.

Про це йдеться у твіттері посольства України у Великій Британії, пише УП.

«Крим – це Україна. Попри провокаційний матеріал Daily Mail, це не досягне нічого і не допоможе Путіну збільшити кількість його фанів», – зазначили у твіттері.

У наступному твіті посольства зазначається: «Ми нагадуємо Daily Mail  і всім кремлівським рупорам, що весь цивілізований світ запровадив санкції проти Росії, як покарання за захоплення Криму. І Британія була однією з перших країн, яка засудила закон Путіна, яким той «включив» територію до складу РФ».

«За українським законодавством, всі дії, які чинить російська влада на території тимчасово окупованого Криму, включаючи аеропорти та морські порти – є нелегальними», - додали в посольстві.

Як відомо, британське видання Daily Mail в одній з новин назвав Крим частиною Росії.

Крим був анексований Росією в 2014 році. Україна і міжнародне співтовариство не визнає півострів територією Росії. У відповідь на анексію Україна, США і країни Європи ввели антиросійські санкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: