Гройсман розкритикував Садового через невирішену сміттєву проблему у Львові

4d28c2a77bda718b3d0c2f169be8aca8_1496055937_613x362.8564516129_3_0

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман звинуватив мера Львова Андрія Садового в неспроможності впоратися з власними обов'язками у відповідь на заклик оголосити надзвичайну екологічну ситуацію.

Про це Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду, передає Еспресо.TV.

«За 11 років він міг побудувати вже 15 таких сміттєзвалищ і переробних заводів. Маючи мільярди гривень на рахунках, він просто неспроможний це зробити. Або не хоче. Я один раз допоміг, другий, третій. Мені вже люди відмовляють, бо не хочуть, щоб на їхню територію безкінечно возили сміття», - додав Гройсман.

Також Гройсман заявив, що мер Львова не може навести лад у своєму місті.

«Ти ж обирався міським головою, а не я. І сьогодні робити мене винним в тому, що ти не можеш навести лад у Львові? Чим тобі ще допомогти? Землю дали, вона тобі не підходить. Проектну документацію погодили, з французами я домовився. Що ще я маю зробити, щоб ти навів порядок?», - підсумував Гройсман.

Нагадаємо, у Львові прийняли рішення звернутись до голови ЛОДА, Прем’єр-міністра України, Секретаря РНБО України про оголошення Львова зоною надзвичайної екологічної ситуації. Тепер міська влада Львова чекає реакції від уряду.

Також раніше Садовий заявив, що досі відсутня реакція на його звернення до центральних органів влади з проханням по допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: