Садовий назвав хамством заяву Гройсмана про львівське сміття

5439242416549285822_n_2_650x410
Фото: РБК

Про це мер Львова сьогодні написав на своїй Фейсбук-сторінці.

Сьогодні з новою силою розгорілись політичні пристрасті навколо львівського сміття. Під час засідання Кабінету Міністрів Володимир Гройсман жорстко розкритикував бездіяльність львівського мера щодо ситуації зі сміттям у місті.

Андрій Садовий, своєю чергою, назвав заяви Гройсмана "елементарним хамством".

Нагадаємо, сьогодні Гройсман заявив: «За 11 років він міг побудувати вже 15 таких сміттєзвалищ і переробних заводів. Маючи мільярди гривень на рахунках, він просто неспроможний це зробити. Або не хоче. Я один раз допоміг, другий, третій. Мені вже люди відмовляють, бо не хочуть, щоб на їхню територію безкінечно возили сміття», – додав Прем'єр-міністр.

Також Гройсман заявив, що мер Львова не може навести лад у своєму місті. «Ти ж обирався міським головою, а не я. І сьогодні робити мене винним в тому, що ти не можеш навести лад у Львові? Чим тобі ще допомогти? Землю дали, вона тобі не підходить. Проектну документацію погодили, з французами я домовився. Що ще я маю зробити, щоб ти навів порядок?» – Підсумував Гройсман.

Тим часом, третина майданчиків для сміття у Львові станом на сьогодні переповнена. Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 368 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 30% від загальної кількості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: