У Лондоні загорілася багатоповерхівка: задіяно 200 пожежників (фото)

_96481527_1303b39a-8c47-44c2-9f0b-d46719adc71c

У західній частині Лондона сталася масштабна пожежа багатоповерхівки на Латімер-роуд, до гасіння якої долучено близько 200 пожежників.

Про це повідомляє ВВС.

За останніми даними Associated Press станом на 8:28 ранку, 30 постраждалих людей були доставлені у 5 лікарень міста.

Про пожежу повідомили о першій годині ночі за місцевим часом (03:00 за Києвом). Рятувальники припускають, що будівля може обвалитися.

Очевидці стверджують, що багато людей опинилися у пастці у своїх квартирах. Через три години після початку гасіння пожежі жителів продовжували евакуювати з багатоповерхівки.

«Ми бачили уламки, які падають з будівлі, ми чули вибухи, звук розбитого скла. Поліцейські продовжують відтісняти людей від будинку, побоюючись, що він може зруйнуватися», — сказав один з очевидців інциденту.

«Це масштабний і дуже серйозний інцидент, і ми задіяли численні ресурси і спеціалізовані прилади для гасіння», — повідомив помічник глави пожежної бригади міста Ден Дейлі.

Наразі про причини загоряння не відомо. До місця інциденту прибули машини швидкої допомоги, кількість постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, у Лондоні ввечері 3 червня фургон з'їхав з дороги на тротуар на Лондонському мосту та збив пішоходів, після цього стались атаки ще в кількох місцях неподалік.

У поліції підтвердили, що на мосту стався інцидент, який згодом назвали терактом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: