Як планують змінити площу Двірцеву у Львові

dvirtseva-1c27f3eac613960531c013ce50a2cb38

Департамент містобудування управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради напрацював ескіз повного оновлення площі Двірцевої, що біля залізничного вокзалу.

Як повідомив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, у планах – розташування висадкових і посадкових трамвайних та автобусних платформ ближче до вокзалу для комфорту пасажирів громадського транспорту.

«Пл. Двірцева в тому вигляді, що зараз, вичерпала свій ресурс.

Інститут просторового розвитку на замовлення «Львівавтодору» спільно з управлінням архітектури Львівської міської ради, НУ «ЛП» та низкою інших зацікавлених структур зараз займаються визначенням основних підходів до реконструкції цієї площі. Зараз є напрацьований попередній ескізний проект. Після того, коли буде чітко визначено, як саме має виглядати площа Двірцева, цей проект буде винесений на розгляд громадськості для спільного обговорення», - зазначив Сергій Коровайник.

У департаменті містобудування повідомляють - паркування на площі Двірцевій буде платним, щоб зменшити кількість авто, які паркують на площі. Також буде визначена пішохідна зона, що відіграватиме роль транзитного пішохідного коридору. Найближчим часом проект буде доопрацьований.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: