У середу на Львівщині увімкнуть сирени

З метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення 21 червня в період з 14:50 до 15:00 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Відтак, увімкнуть електросирени.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Звучання електросирен – означає  сигнал цивільного захисту «Увага всім!». Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення,  налаштуйте ефірні радіоприймачі в УКХ та FM-діапазоні на хвилю “Першого каналу «Українського радіо», «Львівського радіо» та «Українського радіо», «Культура», а телеприймачі переключіть на канал «Першій національний» Національної телекомпанії України або «12-й канал» обласного телебачення і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Повідомлення цивільного захисту передають протягом 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім».

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення –  навчальна, практичні заходи відпрацьовувати не будуть.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова, Стрия, Дрогобича, Самбора, Трускавця та Червонограда проведуть електронне опитування мешканців міст: достатньо перейти за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань.

Звертаємо увагу, що доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15:00 год 21 червня до 24:00 год 22 червня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: