У Львові поліцейським довелося втихомирювати чоловіка з собакою (відео)

19225175_1392945224092432_8816840808929975038_n

Сьогодні, о 17.40, стався інцидент на повороті з вулиці Стрийської на Сахарова – напад із собакою на поліцейських.

Про це повідомив координатор «Варти-1» Ігор Зінкевич.

«На зупинці вул. Стрийська - початок вул. Сахарова на поліцейського вчинили напад з використанням собаки, поліцейський вистрелив у собаку, оскільки була загроза життю інспектора. На місці поліція розбираються з ситуацією. Господар в стані алкогольного сп’яніння, собака живий, повезли до ветеринара», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Патрульні поліції Львова, екіпажу прийшов виклик, про те що на вул. Стрийська 74 невідомий чоловік сидить на зупинці громадського транспорту на лавочці в стані алкогольного сп’яніння. Прибувши, патрульні побачили, що громадянин перебуває із собакою бійцівської породи без повідка і намордника.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік бив собаку чим розізлив її, і вона почала кидатись на поліцейських. Відбивши два напади поліцейські прийняли рішення застосувати зброю та здійснили вистріл у стегно собаки.

«Її життю нічого не загрожує. Зараз собаці вкололи снодійне і доставляють в ЛКП Лев. На місці працюють слідчі, які встановлять чи в діях власника собаки були ознаки кримінального правопорушення. Наразі на чоловіка склали два адмінматеріали, а саме за появу в громадському місці в нетверезому стані та за порушення правил утримання собак», - повідомили у патрульній поліції.

Фото, відео: Варта-1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: