Тридцять дітей учасників АТО поїдуть на реабілітацію у Німеччину

Зі Львова 30 дітей-сиріт віком 10-14 років, батьки яких загинули в АТО, та діти важкопоранених бійців 17 червня поїдуть на відпочинок та психологічну реабілітацію до передмістя Марбургу (Німеччина).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

У межах проекту впродовж декількох годин діти матимуть змогу подорожувати Чудо-поїздом по місту Лева, а у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного сервісу їх почастують смачним сніданком за сприяння працівників Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України».

«Цією маленькою екскурсійною програмою хочемо подарувати маленьким гостям нашого міста незабутні враження свята, а меценати та благодійники матимуть змогу проявити чуйність та доброту», - зазначила директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач.

Під час Проекту передбачається знайомство дітей з однолітками, відвідування родин української діаспори, які гостинно відкривають двері своїх домівок для маленьких українців. Також будуть організовані екскурсії по м.Франкфурту та Кобленцу, прогулянки на катері по Рейну. Проте, найголовніше, що діти, більшість з яких за три роки гібридної війни навчились відрізняти звуки різних видів зброї, зможуть відволіктися від гіркої реальності війни та відпочити протягом 2-х тижнів від жахіть, що зазнали українські землі в 21-му столітті.

Проект стартує з 17 червня, а 30 дітей з різних куточків України з нетерпінням чекають нових вражень, знань та знайомств у Німеччині.

Проект «2 тижні без війни» реалізовується за співпраці Міжнародного благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» та німецько-українського товариства МАРБУРГ ОБОЗ+.

Акредитація та детальніша інформація: Тарас Дурбак (050) 33 01 744, (097) 09 04 418.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: