Садовий знову вимагає запровадити у Львові надзвичайний стан

3620

Міська комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій повторно звернеться до державних органів влади щодо запровадження у Львові надзвичайної екологічної ситуації.

Міська комісія  з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій повторно звернеться до державних органів влади щодо запровадження у Львові надзвичайної екологічної ситуації, передає ІА Дивись.info

Таке рішення прийняла комісія під час сьогоднішнього позачергового засідання. Як повідомила під час  засідання голова ТЕБі НС Ірина Маруняк, ситуація з вивезенням ТПВ зі Львова критична і продовжує погіршуватися.

«403 майданчики переповнені, найгірша ситуація у Сихівському Шевченківському, Франківському районах. Біля майданчиків лежить 8,5 тисяч тон сміття. Щоб їх  вивезти треба 850 машин», - розповіла Ірина Маруняк.

«Це нетипова ситуація. Я працюю міським головою 11 років. За цей час було багато нетипових ситуацій: буревії, повені, пожежі. І реакція була моментальна. Мене дивує сьогоднішній стан справ. Натомість правоохоронні органи вилучають документацію, викликають на допити членів комісії з НС. Це що залякування?» – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Комісія також звернеться до міжнародних інституцій, посольств іноземних держав та депутатів Верховної ради. Якщо ж відповіді не буде і цього разу комісія звертатиметься у правоохоронні органи щодо бездіяльності відповідних посадовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: