Кабмін не розглядатиме завтра питання реорганізації Академії сухопутних військ, – нардеп

maxresdefault
Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Сьогодні на засіданні урядового комітету заступник міністра оборони Іван Руснак таки хотів протиснути вкюченя питання в порядок денний засідання уряду щодо реорганізації Львівської академії сухопутних військ.

Сьогодні на засіданні урядового комітету заступник міністра оборони Іван Руснак таки хотів протиснути включення питання в порядок денний засідання уряду щодо реорганізації Львівської академії сухопутних військ.

Про це на своїй сторінці у Fаcebook на писав народний депутат Ігор Васюник.

«Завтра це питання на засідання уряду не винесуть. Але це лише питання часу, бо за цим "реформаторським" проектом Міноборони стоять великі гроші. Я дуже прошу всіх львів'ян, громадських діячів, експертів та волонтерів, ЗМІ звернути на це увагу і висловити свою позицію. Проти такого рішення Міноборони вже висловилась Львівська обласна рада», - написав Васюник.

Читайте також: Нова «стратегія» військової освіти Полторака чи знищення Академії сухопутних військ у Львові?

Раніше, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк посилаючись на власні джерела повідомив, завтра Кабінет міністрів розглядатиме питання реорганізації Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

«Є інформація про те, що завтра може розглядатися питання про створення окремого танкового факультету у Харкові і саперного факультету у Кам’янко-Бузькій,» — повідомив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, про ініціативу створення військового інституту для підготовки майбутніх офіцерів танкових підрозділів, на базі факультету військової підготовки Харківського політехнічного інституту, Міністр Полторак оголосив вперше 5 червня на своїй сторінці у ФБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: