Комісія ЛМР не змогла з'ясувати, за яким принципом зловмисники обирали приміщення для крадіжок

dsc8398-e4b6c8e5cdc2dc7c1061e350eb394e3e
Фото: прес-служба ЛМР

Комісія, яка вивчала факти незаконного відчуження комунального майна Львова прийняла рішення за підсумками трьох засідань.

Попри проведений аналіз в управлінні комунального майна не вдалося з’ясувати, за яким принципом зловмисники обирали об’єкти для крадіжок, повідомляє ІА Дивись.info.

Як повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун з 2015 по 2017 рік у Львові незаконно відчужили 33 об’єкти комунального майна. З них 17 у Галицькому районі, по п’ять у Личаківському та Франківському, по одному у Сихівському та Шевченківському. Крім цього об’єкт зник з балансу «Львівводоканалу», а ще три – Агенції ресурсів.

«Ми шукали спільний знаменник, що об’єднував ці приміщення і якими користувалися зловмисники, коли вчиняли протизаконні дії. Але не змогли знайти. Єдине, за що можна зачепитися – переважно це об’єкти у центрі міста або з великою площею», – розповіла Інна Свистун.

Крадіжки відбувалися через рішення судів та реєстрацію реєстраторами і нотаріусами.

З огляду на це комісія вирішила передати списки комунального майна реєстраторам, нотаріусам і суддям, щоб вони під час реєстрації або винесення рішень могли звіритися з ними.

Комісія також звертатиметься до суддів не затягувати справ які стосуються комунального майна, а також залучати до них юристів міської ради та клопотатиме перед міським головою про завершення своєї роботи, оскільки вважає своє завдання виконаним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: