Удосвіта Львовом розгулювала п’яна мама з двома дітьми

19260550_1712538055714626_7219301196074993829_n

Патрульні о 5 ранку виявили п‘яну маму з двома дітьми, а коли провели їх додому, то побачили неналежні умови проживання.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Під час патрулювання центральної частини міста, на площі Теодора екіпаж виявив жінку з малолітніми дітьми, які плакали. Вона була з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. Патрульні одразу зупинилися, аби з‘ясувати обставини.

24-річна жінка сказала, що це її діти: 1-річний син та 5-річна донька. Матір повідомила, що повертаються від її сестри, де цілу ніч святкували день народження сина. У розмову патрульних з жінкою втрутилася мешканка будинку поруч і сказала, що дана громадянка з дітьми під її вікнами з 3 години ночі. Небайдужа львів’янка написала пояснення щодо побаченого. Натомість на маму винесли постанову за появу в громадському місці в нетверезому стані.

Патрульні прийняли рішення провести сім‘ю додому, аби переконатися чи в належних умовах виховуються діти. Коли патрульні зайшли до квартири, то жахнулися – антисанітарія, брудна постіль, розкидані речі, умови непридатні для проживання дітей. На вулиці працівник ЛКП розповіла, що жінка часто вживає алкогольні напої з невідомими особами в сквері біля будинку. Патрульні написали рапорт щодо цієї події і передали його у Галицький відділ поліції та сповістили служби у справах дітей та ювенальної превенції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: