Вночі у Львові хулігани розмалювали стелу на Площі Синагог (фото)

2-f6352e65faa8ff07c6dc8b80ee03ef97

На стелі залишили напис «White power» та свастику.

Як повідомили в ЛКП «Муніципальна дружина» сьогодні вночі хулігани розмалювали стелу на Площі Синагог. На камерах відеоспостереження це зафіксовано. Усі матеріали передані у правоохоронні органи.

Як повідомили в управлінні охорони історичного середовища, написи будуть ліквідовані. Управління вже працює з фахівцями, аби стерти ці написи, не пошкодивши самої поверхні.

Як уточнили в ЛКП «Муніципальна дружина», інцидент трапився вночі орієнтовно о 01.30 год. Диспетчер «Центру Безпеки Міста» зауважив групу молодиків, що перебували на території Простору Синагог. Викликано поліцію. О 01:40 год прибув патруль поліції. Молодики втекли. Відеоматеріал надано правоохоронним органам.

Натомість у прес-службі поліції Львівської області повідомили, що повідомлення від диспетчера ЛКП «Муніципальна дружина» про факт вандалізму на площі Синагог у Львові надійшло сьогодні, 21 червня, об 11.32.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, виявила провокативні написи, нанесені на стели чорним маркером.

Наразі правоохоронці вивчають відеоматеріали з камер спостереження, встановлюють осіб, причетних до правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: