Львівські стоматологи збираються ночувати у міській раді

IMG_3639

Представники комунальних стоматологічних поліклінік Львова, які з самого ранку чекали на зустріч з міським головою Андрієм Садовим домовилися про організацію зустрічі о 15.00 наступної п'ятниці.

При цьому частина має намір залишатися у раді, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Ініціативній групі все таки вдалося зустрітися з мером, після завершення його ефіру на одній з львівських радіостанцій. Стоматологи попросили організувати зустріч раніше, однак Садовий зіслався на зайнятість.

«Ми впевнені що ви не курсі всіх події, які відбувають за вашою спиною,  ми вже третій раз пробуємо до вас потрапити», - сказав завідувач відділу комунальної стоматологічної поліклініки №3 м. Олександр Бурій.

«Я конкретного меседжу, що ви хочете поговорити не чув. Давайте сядемо наступного тижня нормально поговоримо, я  підготуюся, мені треба з юридичної точки зору це зрозуміти. Є ще позиція депутатів, ви знаєте, яка вона», - відповів міський голова.

«Є прохання, щоб за цей тиждень не проводилися ніякі ліквідаційні дії, бо є ухвали суду», - заявив Бурій.

«Якщо хтось порушує закон – це тюрма, я в тюрму не збираюся йти, хіба що політичне переслідування, але це вже інше питання», - відповів Садовий.

Після цієї розмови стоматологи вирушили до своїх колег у мерії, однак, частину протестуючих такий результат не влаштував і вони вирішили залишитися у раді.

«Всі хто мають бажання лишаються тут, п’ять чітко будуть, можливо десять», - розповів Олександр Бурій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: