Оголошено архітектурний конкурс на проект будівлі архіву м. Львова

DeathtoStock_Wired4

Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради оголошує конкурс на найкращу проектну пропозицію будівлі міського архіву, що буде на вул. Трускавецькій.

Реєструватись для участі у конкурсі слід до 4 серпня, інформує прес-центр ЛМР.

Як повідомляють в управлінні, сучасний міський архів забезпечить реалізацію державної політики у галузі архівної справи та діловодства, здійснення управління архівною справою на території Львова. Це дозволить максимально ефективно надавати послуги мешканцям міста.

Конкурс передбачає розробку проектної пропозиції будівлі міського архіву, який складається з комплексу приміщень: трудовий архів Виконкому ЛМР, архів документів приватного права, міський архів та громадського центру. Завдання конкурсу – пошук найкращих рішень щодо низки аспектів:

  • містобудівне вирішення розташування міського архіву на ділянці з врахуванням чинних норм та правил;
  • унікальне архітектурне вирішення будівлі та фасадних рішень в сучасних трендах з актуальністю на майбутнє;
  • функціональне та ергономічне планування з врахуванням технологічних вимог громадських споруд та сфери архівної справи;
  • якісний компроміс – архітектурна унікальність, співмірний бюджет проекту та технологічна реалізованість рішень.
  • Останній термін реєстрації учасників на участь у конкурсі – 4 серпня, 18.00. Останній термін подачі конкурсних проектів – 8 вересня, 18.00. Робота журні конкурсу триватиме до 23 вересня.

Зареєструватися в конкурсі дізнатися більше інформації можна за посиланням.

Нагадаємо, ділянка для розташування будівлі міського архіву знаходиться на розі вулиць Пулюя і Трускавецької у Франківському районі міста Львова. Територія розташована неподалік адміністративної межі міста в спальному районі біля магістральної дороги вулиці Кульпарківської. Ділянка будівлі має площу 0,6 га, вільна від забудови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: