Поблизу Львова планують розмістити дачне містечко для воїнів АТО

будівництво

27 червня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, розташованої між промисловою зоною «Рясне» та житловим районом «Білогорща» у м. Львові.

Детальний план території  дачних ділянок та ділянок для ведення садівництва для забезпечення потреб  воїнів АТО на землях Зимноводівської сільської ради (за межами населеного пункту) розроблений на замовлення Львівської міської ради. У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 54,8 га.

Замовником містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником —ДП ДІПМ «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, на території проектування передбачається розташування 471 ділянки з дачними будинками, 117 ділянок для ведення садівництва, об'єкти придорожнього сервісу, об’єкти інженерної інфраструктури (ТП, КТП), сквер з водоймою на місці існуючої.

Як йдеться у пояснювальній записці, будівлі дачних будинків, що проектуються – одно- та двоповерхові з мансардою, окремо стоячі будівлі, граничною висотою до 10 м. Громадські та господарські будівлі – до 2-ох поверхів. На території ДПТ, в південно-західній частині проходить прибережно-захисна смуга потоку Білогорського, що не підлягає забудові та розміщенню ділянок. Через територію проектування проходить мережа меліоративних каналів, що не підлягає забудові та розміщенню ділянок.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок о 18.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: