Садовий завтра відповість Синютці на його ультиматум

5676766-1

Мер Львова Андрій Садовий пообіцяв завтра озвучити свою позицію щодо ультиматуму, висунутого губернатором Олегом Синюткою щодо передачі повноважень з вивезення ТПВ зі Львова.

Мер Львова Андрій Садовий пообіцяв завтра озвучити свою позицію щодо ультиматуму, висунутого губернатором Олегом Синюткою про передачу повноважень з вивезення ТПВ зі Львова.

Про це Андрій Садовий написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Щойно ознайомився з умовами офіційного ультиматуму представника центральної влади на Львівщині. Фактично мова про те, що лише за виконання цих умов блокада Львова припиниться. Завтра на брифінгу озвучу свою позицію», – написав Садовий.

Нагадаємо, сьогодні відбувся брифінг голови ЛОДА Олега Синютки, під час якого він звернувся до львівського мера, щоб той передав йому усі повноваження з вивезення сміття у Львові. Відтак він зобов’язується у якнайшвидший термін позбавити місто від відходів.

Серед вимог, які висуває Олег Синютка – передбачити субвенцію для вивозу ТПВ обласному бюджету в розмірі 300 мільйонів гривень, передати у тимчасове управління ЛКП «Львівспецкомунтранс», а також припинити переводити проблему з комунальної площини у політичну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: