Сімейна сварка переросла у криваві розбірки: трьох людей госпіталізували

do-chogo-snitsya-sokira-znachennya-ta-tlumachennya_761

У Стрийський відділ поліції 21 червня, близько 22.00, надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що у медичний заклад із тілесними ушкодженнями доставлено двох чоловіків та одну жінку.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

В одного з потерпілих лікарі діагностували відкриту черепно-мозкову травму, відкритий вдавлений перелом кісток черепа, забій головного мозку, забійні рани голови. В іншого чоловіка та у жінки медики діагностували проникаючі ножові поранення тіла.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілі є родичами і проживають разом в одному з сіл Стрийського району. Тілесні ушкодження отримали під час сімейної сварки, яка виникла між ними близько 21.30.

50-річний чоловік повернувся додому напідпитку і почав конфліктувати з своєю 44-річною дружиною та 72-річним тестем. Тесть вийшов на подвір’я, взяв сокиру і наніс своєму зятеві удар по голові. Після цього травмований зять пішов у будинок, взяв кухонний ніж і двічі вдарив ним свою дружину в область грудної клітки та сечового міхура, а також завдав одне ножове поранення в область живота своєму тестеві.

Усіх учасників конфлікту госпіталізовано в центральну районну лікарню.

З місця події правоохоронці вилучили сокиру та п’ять кухонних ножів.

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: