У Львові убивцю жінки засудили до 12 років ув’язнення

images

Залізничний районний суд міста Львова виніс вирок львів’янину, обвинувачуваному в умисному вбивстві. Його засудили до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Чоловік у грудні 2016 року, добряче хильнувши оковитої, приїхав в гості до своєї матері, де і надалі продовжував вживати спиртні напої. Коли зайшла сусідка, яка доглядала матір обвинуваченого, між ними виник конфлікт, під час якого він наніс їй молотком, табуреткою, а в подальшому, руками та ногами, множинні тілесні ушкодження та переломи, внаслідок яких жінка померла.

При цьому, однією з причин, що сприяла вчиненню злочину, стало систематичне вживання обвинуваченим алкоголю, внаслідок чого, він, згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, виявляв психічні та поведінкові розлади.

Завдяки тому, що прокурор надав суду беззаперечні докази вчинення обвинуваченим інкримінованого йому злочину, а також враховуючи обтяжуючі обставини (стан алкогольного сп’яніння та вчинення злочину щодо особи похилого віку), суд засудив убивцю до реальної міри покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: