Учасникам АТО виділять гроші для відкриття власної справи

groshi_69

 Днями ГО «Клуб ділових людей» разом із Міжнародним фондом «Відродження» за підтримки Львівської облдержадміністрації оголосили про початок прийому заявок від учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб на участь у бізнес-проекті.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«Проект, перш за все, допомагає змінити мислення. Адже в процесі навчання учасники розуміють, що не достатньо просто шукати роботу, треба цю роботу створювати: започатковувати власний бізнес і мати змогу допомагати іншим», - наголосила керівник Західноукраїнського представництва Фонду «Відродження» Оксана Дащаківська.

«Якщо хтось думає, що бізнес у Львові перенасичений і нічого нового вигадати неможливо, можу запевнити – це не так. Треба не боятись починати власну справу», - зауважив переможець другої хвилі проекту «Новий відлік», власник підприємства із вирощування органічної ягоди Микола Стецьків.

Зазначимо, що цьогорічна хвиля бізнес-інкубатора передбачає 5-тижневий курс для  учасників, конкурс бізнес-планів, 4-місячний експертний бізнес-супровід для 15 переможців, а також – можливість отримати компенсацію частини відсотків за кредитами. На відшкодування відсотків Львівська ОДА виділяє 3 млн грн..

Аби зареєструватися, треба подати заявку за посиланням, або телефоном: +38 (096) 458 64 26

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: