Біля станції метро «Золоті ворота» у Києві вбили АТОвця, який захищав сина

19424093_1940369526237368_5219622441153327224_n
Сергій Олійник

Подія сталася вчора ввечері біля станції метро «Золоті ворота». Внаслідок інциденту зловмисник вдарив потерпілого ножем в груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці. 

Про це повідомляють в ГУ Нацполіції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що у Золотоворітському сквері невідомий ножем вдарив чоловіка. На місце виклику прибули наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального і Головного управлінь столичної поліції.

Лікарі «швидкої» проводили реанімаційні заходи, однак вони не дали результату - і чоловік помер.

У ході відпрацювання отриманої інформації працівники поліції опитали свідків інциденту. За їх словами, на вулиці Ярославів вал публічно виступав молодий музикант. До нього підійшов незнайомець, котрий, за словами очевидців, перебував у стані алкогольного сп'яніння та був агресивно налаштований. Він почав чіплятися до молодого чоловіка, погрожував перевернути піаніно, а потім намагався вдарити. В цей час до них підійшов батько музиканта, 57-річний киянин, який відвів дебошира за будинок, аби врегулювати конфлікт.

Пізніше молодий чоловік у сквері виявив батька з ножовими пораненнями: медики «швидкої» у цей час надавали йому необхідну допомогу.

Як розповіли поліцейським очевидці злочину, підозрюваний вдарив ножем потерпілого, після чого забіг у будинок, розташований поруч із місцем події. Тож, не гаючи часу, оперативники разом із патрульними відпрацювали територію - і знайшли зловмисника на даху будинку.

Було встановлено, що підозрюваний це - 58-річний житель Києва, раніше не судимий. У нього вилучили ніж та одяг зі слідами крові. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Згодом стало відомо, що жертва – Сергій Олійник, учасник АТО, голова спілки мігрантів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: