Патрульні менше ніж за півгодини знайшли викрадений з-під торгового центру автомобіль

19420316_1713024522332646_7298192640724223134_n

Сьогодні, близько 1 години дня патрульні отримали в орієнтування автомобіль BMW-530 на іноземній реєстрації, яким заволоділи в селі Сокільники з автопаркінгу на території торгового центру.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Власник транспортного засобу зорієнтувався в ситуації і одразу звернувся з викликом до Пустомитівського відділу поліції. Правоохоронці почали оперативні розшуки. Патрульні Львова, які несуть службу біля населеного пункту Великосілки, менше ніж за півгодини побачили автомобіль, який перебуває в орієнтуванні.

Водій порушив правила дорожнього руху. Інспектори зупинили транспортний засіб. Чоловік не підозрював, що про автовикрадення вже знають. Запитав причину зупинки, патрульні повідомили, що він перетнув суцільну смугу. Попросили пред‘явити документи, водій надав посвідчення, а решту документів довго шукав. Тоді інспектори повідомили йому, що є підозра, про незаконне заволодіння цим транспортним засобом. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Підозрюваний пояснив, що взяв автомобіль, аби випробувати, бо хотів його купити. В автомобілі були документи власника.

Також, у 26-річного мешканця Закарпатської області виявили документи та ключі до іншого автомобіля. Чоловік раніше судимий. Його доставили в ізолятор тимчасового тримання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: