Садовий хоче перекласти рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища на Синютку

IMG_3652

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував заяву керівництва Львівщини про делегування функції управління ТПВ у Львові Львівські обласній державній адміністрації.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував заяву керівництва Львівщини про делегування функції управління ТПВ у Львові Львівські обласній державній адміністрації.

Під час брифінгу Андрій Садвоий зазначив, якщо Львівська ОДА хоче забрати весь комплекс в управління ТПВ, то йдеться й про рекультивація Грибовицького сміттєзвалище, передає Дивись.info.

«Якщо вони хочуть забрати весь комплекс в управління, то, я думаю, мається на увазі і вивезення відходів і рекультивація. Тому що це все поєднувані речі. З юридичної площини є дуже багато запитань, але з політичної точки зору я вам озвучив позицію, як міський голова. Ще має бути рішення депутатів. Тому що депутати представляють громаду міста Львова. Ми сьогодні спільну позицію опрацювали і відповідно дали доручення, щоби департамент юридичний готував відповідне рішення на сесію міської ради на четвер», - сказав Андрій Садовий.

Додамо, що мер Львова Андрій Садвоий погодився передати керівництву області делегування функції управління ТПВ.

Нагадаємо, вчора Львівська ОДА звернулася до влади міста Львова із вимогою передати функції управління вивозу ТПВ з міста Львова на найближчі два роки та щорічно виділяти з бюджету міста Львова субвенцію в розмірі 300 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: