Стоматологи вночі зустрічалися з Садовим у львівській мерії

IMG_3635

Вчора таки відбулася зустріч міського голови Андрія Садового зі стоматологами, які від самого ранку чекали у приймальні.

Вчора таки відбулася зустріч міського голови Андрія Садового зі  стоматологами, які від самого ранку чекали у приймальні.

Про це кореспонденту Дивись.info розповіла учасниця зустрічі Ірина Шишковська.

Нагадаємо, працівники комунальних стоматологічних поліклінік вимагають від міської влади виконання рішень судів щодо призупинення реорганізації установ, та припинення  тиску на працівників та керівників. Зокрема стоматологи обурені наміром звільнити з посади головного лікаря 3-ї стоматполіклініки Юрія Лисака.

Також працівники цієї установи обурені тим, що після рішення суду міська влада зняла з рахунків установи 850 тисяч гривень. Всі ці питання стоматолог хотіли обговорити з мером.

«Перед тим як мав прибути міський голова, дуже лояльне ставлення до нас стало – нам принесли піцу, пригостили чаєм. О пів на дванадцяту до нас прибув міський голова, в дуже доброму гуморі. Коли ми запитали, де наше фінансування, бо ми надалі залишаємося комунальною установою, міський голова відповів, що всіма бюджетними коштами займається бюджетна комісія і запропонував з ними зустрітися. Тобто конструктивну ми ніякого не почули. Міський голова сказав, що організує зустріч з бюджетною комісією і головами фракцій, щоб ми їх переконували, але жодного натяку що будуть кошти ми не почули. Тому ми зараз йдемо до Зуба (начальник управління охорони здоров’я – Ред.) який викликає до себе Лисака прослідкувати, щоб його не звільнили, а потім ми повертаємося назад у раду», - розповіла кореспонденту Дивись. Info начмед 3-ї стоматполіклініки  Ірина Шишковська.

Нагадаємо, вчора працівники комунальних стоматологічних поліклінік з самого ранку вимагали зустрічі з мером у стінах ратуші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: