У Львівській ОДА назвали пріоритетні проекти розвитку інфраструктури області

DSC_6618_1498216042_613x409.75935828877_3_0

Сьогодні під час громадського обговорення проекту «Національної транспортної стратегії на період до 2030 року» представили пріоритетні проекти розвитку інфраструктури Львівщини.

Сьогодні під час громадського обговорення проекту «Національної транспортної стратегії на період до 2030 року» представили пріоритетні проекти розвитку інфраструктури Львівщини.

Концесійна дорога Львів-Краківець, 2 проекти з будівництва  Європейської колії до Львова – пасажирської і вантажної, проект по приміських електричках, завершення робіт у міжнародному аеропорті «Львів», пов’язаних із електричним та навігаційним обладнанням – такі пріоритетні проекти розвитку інфраструктури області представили сьогодні  під час громадського обговорення проекту «Національної транспортної стратегії на період до 2030 року».

«Львівська ОДА подасть ці проекти до Міністерства інфраструктури, ми зберемо проектні команди, виділимо фінансування із гранду Єврокомісії для розробки передпроектних пропозицій. Потім на їхній базі шукатимемо кредитні інвестиційні кошти для реалізації проектів – загалом це близько півмільярда євро», - розповів заступник Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Віктор Довгань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: