Вистоїть Львів – вистоїть Україна, - Садовий під час брифінгу в Києві

IMG_3652

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час брифінгу в Києві зазначив, що завтра у Львові о 14.00 год відбудеться віче на пл. Ринок. Також мер зазначив, що за останню добу є позитивна динаміка щодо вивезення сміття з міста Львова.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Завтра о 14 год буде віче на пл. Ринок. Львів – це місто, яке має дух. Львів’яни повинні це демонструвати і показувати. Хочу подякувати львів’янам за підтримку.

Держава перший раз за рік часу зібрала комісію по надзвичайних ситуаціях і пішла чітка команда відкривати полігони і почати приймати львівське сміття. Плюс команда правоохоронним органам діяти відповідно до чинного законодавства. Я бачу динаміку за останній день. Вона трохи позитивна. Це треба було зробити рік тому. Рік часу вони тримали нас в облозі. Ця блокада тріщить. Я на контакті з колегами, з мерами інших міст. Я відчуваю,що певні сигнали пішли. Я говорив з мером Житомира, Тернополя, Рівного. Вони солідарні з нами. Я говорив з мерами міст Львівської області. 

Ми не вирішимо цю проблему за один день. Вона складна, але динаміка є. у Львові завжди жили і живуть мудрі люди. Я, в першу чергу, буду думати про громаду, яка мене обрала. Вистоїть Львів – вистоїть Україна. Така атака, яка сьогодні на нас йде – це важко навіть описати. Те, що ми маємо у Львові – це спецоперація, яка чітко спланована заздалегідь. Це є думка людини, яка працювала у цій системі все своє життя. Ми бачимо, як з нами борються. Ми хочемо, щоб була держава. Буде держава – будемо ми з вами», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу для журналістів в Києві сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: