Львів затягує з оплатою Червонограду за прийняте сміття

http://photo.unian.net
Ілюстрація УНІАН

Львівська міська рада затримала оплату Червонограду послуг з прийняття твердих побутових відходів.

Про це у коментарі ІА Дивись.info повідомив міський голова Червонограда Андрій Залівський.

Мер Червонограда заявляє, що станом на ранок 26 червня Львів не розрахувався за прийняте у травні сміття. За його словами, Львів винен місту 159 тисяч гривень за 140 прийнятих тонн.

«Згідно з угодою, розрахунок має бути проведений до 5 числа наступного місяця. Відповідно, 9 червня ми написали листа до ЛМР і зазначили, якщо до 25 червня не буде грошей, ми призупиняємо будь-яку співпрацю зі Львовом, — каже Андрій Залівський. — Сьогодні мені подзвонив Сергій Бабак (заступник міського голови з питань ЖКГ, — авт.ред.) і повідомив, що кошти у п’ятницю вони перерахували. Я відповів, що у п’ятницю було вже 23 червня, а згідно з угодою має бути інше число. Оскільки були вихідні, ми не бачимо, чи перерахували кошти, чи ні».

Крім того, мер Червонограда зазначив: навіть якщо гроші прийдуть сьогодні, 26 червня, «це не означає, що об громаду можна витирати ноги».

Читайте також: У Львові пройшло «віче» Садового (фоторепортаж)

Згідно з останньою укладеною угодою, Червоноград приймає по 10 тонн сміття на день. Андрій Залівський відзначив, що за травень Львів привіз до Червонограда лише 140 тонн. Чому — невідомо.

«Скільки привезли – стільки є. У нас є ваги, на них все важиться. Ми хочемо, щоби Львівська міська рада виконувала те, що записано в угоді і не розповідали те, чого немає. Вони кажуть, що нам хтось погрожує, не називаючи прізвищ, як вчора було на віче, то я просив, хай назвуть. Наприклад, мені ніхто не погрожував, ніхто не змушував приймати львівське сміття», — додає Андрій Залівський.

Попри затримання перерахування коштів, Червонограда наразі не планує розривати домовленості зі Львовом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: