Садовий доручив перевірити очисні споруди «Львівводоканалу»

IMG_4289

Міський голова Андрій Садовий дасть доручення профільному заступнику перевірити очисні споруди ЛМКП «Львівводоканал».

Про це він заявив під час брифінгу, коментуючи інцидент з працівником підприємства, який був госпіталізований, передає ІА Дивись.info

«Я не знаю жодного випадку стосовно летальності від токсичних речовин на очисних спорудах. Ми є всі живі люди і кожен з вас може в той чи інший момент мати погане самопочуття. Прив’язувати це до очисних споруд – не коректно. Перше, що я зараз зроблю, дам відповідне доручення профільному заступнику, щоб він особисто взяв питання про токсичність речовин на очисних спорудах під контроль, підключив всі необхідні служби. Нічого страшного немає у тому, щоб ще раз провести дослідження тому, що життя людей – це завдання номер один», - заявив Андрій Садовий.

Він  також нагадав про проект побудови заводу по очистці мулу спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку:

«Якщо говорити про очисні споруди, то туди потрібно інвестувати надзвичайно великі кошти, щоб довести їх до безпечного європейського рівня. Ми шукаємо кошти, тобто робота у цьому напрямку ведеться дуже активна і взагалі, на мою думку, цей завод буде прикладом для всієї України тому, що я не знаю де в місті України є збудований такий завод по переробці мулу, який з’являється після очистки стоків».

Нагадаємо, минулого тижня з очисних споруд госпіталізували технічного працівника зі скаргами на погіршення стану здоров’я. На підприємстві заявили, що не пов’язують цей випадок із виробництвом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: