Абітурієнтів застерегли від коригувань балів у сертифікатах ЗНО

2 (1)
Фото ілюстративне

У Центрі оцінювання якості освіти закликали абітурієнтів не коригувати свої бали у сертифікатах ЗНО.

Відповідну позицію під час прес-конференції, 27 червня, озвучила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, пише ІА Дивись.info

Лариса Середяк зазначає, що вносити бідь-які зміни до сертифікату з балами ЗНО, заборонено.

«У нас багато творчих людей, які можуть переправити 3 на 8 і так далі. Тим більше, зробити це можна елементарно, бо бали друкує сам абітурієнт, завантаживши відповідний файл із офіційного сайту, — каже директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. —  Кожний сертифікат перевіряється членами комісії у базі Центру оцінювання якості освіти. Якщо буде виявлено порушення, людину вилучать зовсім на цей рік вступу. Така особа потрапляє у чорний список».

Також Лариса Середяк зазначила, що з 12 липня починається вступна кампанія. Протягом двох тижнів, отримавши результати ЗНО в електронному вигляді, всі абітурієнти можуть подати документи до бажаного ВНЗ.

Читайте також: Львів’янам пояснили, скільки триватиме додаткова сесія ЗНО

«Зі вчорашнього дня у кожного на інформаційних сторінках з’явилися інформаційні картки у форматі ПДФ. Саме цей додаток до оригіналу сертифікату з фотографією і голограмою, який є на руках, треба буде під час подання оригіналів документів у ВНЗ подати. Додатково звичайною поштою нічого надсилатися не буде», — наголосила Лариса Середяк.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, скільки робіт абітурієнтів анулювали через порушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: