До Львова у рамках музичного маратону приїдуть іноземні артисти

yurkevych-2-1
Фото ілюстративне. Джерело: Наш вибір

Під час міжнародного музичного маратону пам’яті Василя Сліпака у Львові виступлять музиканти з Франції, Польщі та інших країн.

Про це під час прес-конференції, 27 червня, розповів генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Міжнародний музичний маратон пам’яті Василя Сліпака «W LIVE. Тихі дні любові і миру» збирає у Львові друзів та колег оперного співака, серед яких, зокрема, диригенти П’єр ЛоРе та Ніколас Краузе, солісти Перін Медоф, Пол Гоглєр, Гійом Дюссо та композитор Євгеній Гальперін.

«Перший місток, завдяки якому ми змогли організувати цю подію, це диригент Ніколас Краузе. Він сказав, що у Парижі залишаються багато друзів Василя, які у той чи інший спосіб доклалися б до його вшанування. Таким чином, ми просто поклали на нього функцію бути модератором цього гала-концерту з оперними співаками, — каже Володимир Сивохіп. — Приїдуть неординарні люди, солісти, які з Василем співпрацювали у багатьох міжнародних проектах. Це будуть оперні співаки топ-рівня».

Читайте також: Шкільний товариш і керівник капели «Дударик» розповів, яким був Василь Сліпак

У рамках маратону відбудеться також круглий стіл про співака за участі його колег-музикантів і музикознавців. Також львів’янам покажуть документальний фільм про Василя Сліпака

Детальніше про міжнародний маратон читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: