Що робити, якщо набрав сто балів на ЗНО? Коментар експерта

591564ae8386a-ebc908e5c808ab0f611c55825add1f7e16c0fc31_1200
Фото ілюстративне. Джерело: Українські Новини

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти пояснили, що робити, якщо абітурієнт набрав 100 балів на ЗНО.

За словами директорки Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, всі ті, хто мають 100 і більше балів, подолали поріг,  можуть брати участь у конкурсі серед інших учасників на вступ до вищого навчального закладу, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Якщо ви набрали сто і більше балів з трьох предметів, то можете вступити до інститутів і університетів. Якщо з двох, то це коледжі, або ВНЗ, які мають творчий іспит: там необхідні результати з двох предметів плюс — творчий іспит. За цим всім треба звертатися у ВНЗ і почитати правила прийому», — каже Лариса Середяк.

Читайте також: Львів’янам пояснили, скільки триватиме додаткова сесія ЗНО

Вона також зазначає, що ті учасники, які без поважних причин не з’явилися на основну сесію ЗНО і не зареєстровані на додаткову, але є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів, у вересні у школі будуть здавати державну підсумкову атестацію. За підсумками вони отримають атестат і тільки наступного року матимуть можливість подавати документи для участі у конкурсі на вступ до ВНЗ.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, скільки робіт абітурієнтів анулювали через порушення. Також Лариса Середяк повідомила, що цього року на Львівщині зросла явка учасників ЗНО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: