У Рясному встановили ваги для зважування сміття (фото)

IMG_4304

Впродовж двох тижнів у Львові запрацюють три сміттєві ваги для фіксування тоннажу відходів.

На вулиці Шевченка у Львові встановили ваги для зважування відходів, що вивозять за межі міста, про це інформує кореспондент ІА Дивись.info.

За словами власника фірми «Галич-Кабель», депутата Львівської міськради Остапа Доскіч, підприємства готове надати для міста послугу зважування сміттєвозів.

«Підприємство за свій кошт зробило програмне забезпечення та поставило камери спостереження, де місто зможе бачити в режимі он-лайн вагу і номер машини», - розповів Остап Доскіч.

Зазначимо, друга вага розташовуватиметься на території ЛКП «Збиранка». Третя вага - поблизу ринку «Шувар», що на Сихові.

Сміттєві ваги будуть розташовані у різних районах міста - це дозволить зручно зважувати відходи, що відправлятимуться у різні напрямки. За інформацією департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради, перша вага стоятиме на вул. Шевченка. Друга вага розташовуватиметься на території ЛКП «Збиранка». Третя вага - поблизу ринку «Шувар», що на Сихові.

«Сміттєві ваги стоятимуть зручно для машин, що вивозитимуть відходи по різних напрямках. Так, наприклад, з ЛКП «Збиранка» машини зі зваженими відходами рухатимуться на північ у напрямок Великих мостів, Сокалю, Червонограду, Буська та Бродів. Із вул. Шевченка після зважування відходи везтимуть на захід - у сторону Новояворівська. Із, «Шувару».машини їхатимуть на південний напрямок - у сторону Миколаєва, Борислава та Самбора», - повідомив директор департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Іван Рудницький.

За словами Івана Рудницького, ваги стоятимуть на вулиці. Машина з відходами заїжджатиме на вагу, після чого спеціально призначений лаборант обраховуватиме вагу відходів, віднявши від загальної ваги паспортну вагу машини.

Комплексні роботи над кожною зі сміттєвих ваг вартують близько 50 тис. гри. Комплекс робіт включає як механічні доробки так і встановлення програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: