Фарс по-українськи: як депутати-кнопкодави вітали з Днем Конституції (фото)

Громадський рух «Чесно» підготував підбірку привітань народних депутатів з Днем Конституції, які самі й порушують основний закон держави.

Громадський рух «Чесно» підготував підбірку привітань народних депутатів з Днем Конституції, які самі й порушують основний закон держави.

«Депутати Верховної Ради, порушники 84 статті Конституції України вітають громадян з Днем Конституції. Навіть кнопкодави-рекордсмени пишуть про Конституцію, як "основу нашого життя"... Але навіть ці пафосні слова не стримують їх порушувати Основний Закон держави», - йдеться в повідомленні.

Додамо, що у червні 24 народні депутати кнопкодавили 41 раз під час голосувань Верховної Ради. Вказано, що парламентарі більше ніж вдвічі перевищили попередній антирекорд неособистого голосування, встановлений у березні, - тоді депутати кнопкодавили 19 разів за місяць.

Варто нагадатии, що ст. 84 Конституції зобов'язує народних депутатів України голосувати особисто, але чинне законодавство не передбачає жодних санкцій за порушення цієї норми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: