9 безкоштовних додатків для мандрівників, які варто завантажити

annie-spratt-217517

Готуємося до відпустки разом. ІА Дивись.info відібрала для Вас безкоштовні додатки, з якими подорожувати простіше, смачніше і дешевше.

Готуємося до відпустки разом. ІА Дивись.info відібрала для Вас безкоштовні додатки, з якими подорожувати простіше, смачніше і дешевше.

Skayscaner

Шукати повітряний транспорт за вигідною ціною досвідчені туристи рекомендують у сервісі Skayscaner. Тут ви зможете знайти авіаквитки за середньою і мінімальною ціною, а також дізнатися про дешеві  авіарейси, доступних зараз або в певну пору року. Вкажіть в пошуковому вікні місто вильоту і місяць. В результаті отримаєте список актуальних пропозицій. А ще зверніть увагу на сусідні аеропорти, звідки літають міжнародні компанії лоукостери.

Платформа: iOS Android

Читайте також: З наплічниками по світу: як подружжя зі Львова побувало у 16 країнах

GoEuro

«Європа крихітна, як метелик, ми пішки від Лондона до Берліна дійдемо»

Герої комедії «Євротур» точно б оцінили додаток GoEuro. З його допомогою легко порівняти ціни на літаки, поїзди та автобуси в 12 великих європейських країнах, тут же можна відразу купити квитки. Сервіс охоплює більше 80 тисяч залізничних і автобусних вокзалів і 3 тисяч аеропортів. Ще більше варіантів пропонує додаток Busradar. Правда, розраховане воно лише на наземний транспорт, включаючи популярну в Європі систему попутників BlaBlaCar.

Платформа: iOS Android

Читайте також: Мистецтво, музика, кіно: головні українські фестивалі цього літа

Hostelworld

Хостел - оптимальне рішення для товариських і допитливих мандрівників, готових трохи заощадити і знайомитися з новими людьми. Додаток Hostelworld налічує 33 тисячі варіантів доступного житла в 170 країнах світу. Гідність таких готелів - затишна атмосфера, що розташовує до спілкування з сусідами-іноземцями. При цьому житлові умови в сучасних хостелах здатні приємно здивувати навіть прискіпливого гостя. Мобільний сервіс дозволяє забронювати житло і почитати відгуки тих, хто вже там зупинявся.

Платформа: iOS Android

Warm Showers

Де веломандрівнику набратися сил перед довгою дорогою? Міжнародний проект Warm Showers допоможе велосипедистам знайти безкоштовне місце ночівлі з можливістю прийняти душ і попрати речі.

Платформа: iOS Android Windows

Happycow

Практично в будь-якому місті є кафе і ресторани, де готують смачно і без м'яса. За допомогою програми Happycow вегетаріанці, сироїди і вегани легко знайдуть відповідні для них закладу в новому місті. До речі, у Львові мобільний сервіс зазначив шість таких місць. Тому, якщо ви ще не пробували вегетаріанських страв, терміново це виправте. Свіжа порція вітамінів і вражень вам гарантована.

Платформа: iOS Android

TheFork - Restaurants booking

Гастрономічний похід зі знижкою до 50% допоможе спланувати TheFork. На відміну від попереднього «смачного» додатка його географія помітно ширше. Проект запущений у Франції, Швеції, Бельгії, Іспанії, Голландії, Італії, Данії, Португалії, Швейцарії, Бразилії і навіть Туреччини. Бронюючи столики через мобільний сервіс, користувачі також накопичують бали, якими потім можуть розплачуватися в цій же системі.

Платформа: iOS Android

Google maps

Чи не найпопулярніший додаток для навігації, який покаже найкращі маршрути для різних видів транспорту, орієнтовний час, який ви витратите на дорогу, інформацію про об'єкти і навіть голосовий провідник. Ось тільки він не працює без інтернету, проте можете знайти необхідний вам маршрут заздалегідь.

Платформа: iOS Android

My Currency Converter

Гроші люблять рахунок, особливо в закордонній поїздці. У додатку My Currency Converter ви завжди дізнаєтеся точний обмінний курс в країні, куди збираєтеся. Інформація про 180 валютах регулярно оновлюється, а вбудований калькулятор допоможе розрахувати бюджет подорожі.

Платформа: iOS Android

Wi-Fi Map

Wi-Fi Map - це ваш кишеньковий доступ до інтернету практично в будь-якому місці. Додаток покаже вам доступні точки Wi-Fi, де б ви не знаходилися, і підбере пароль навіть до закритої мережі.

Крім того можна перевірити швидкість Wi-Fi мережі і так само безпеку мережі до якої Ви підключені.

Платформа: iOS Android

Підготував Юрій ШУМАК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: