Через Самойлову і Євробачення 2017 на Україну можуть чекати санкції

share

Про це повідомив у Facebook 29 червня голова НСТУ Зураб Аласанія.

«І в мене є великий сумнів, що держава в обличчі СБУ захоче розділити з UA:PBC цю колізію», - додав Аласанія. - А "Європейска спілка мовників" просто стає в чергу разом із РФ (яка теж, за нашою інформацією, готує свій окремий позов, караючи UA:PBC з політичних причин), Евроньюз, який протягує лапки за боргами імені азарова, і багатьма іншими бажаючими придушити в колисці ледь народженого Суспільного мовника України».

Нагадаємо, що 23 червня 2017 року стало відомо про арешт української застави за «Євробачення» без пояснень. Через кілька годин Deutsche Welle повідомило, що арешт міг відбутися через позов Euronews до Національної громадської телерадіокомпанії України (НГТУ). Про це DW повідомили джерела, знайомі з ситуацією.

Як відомо, Росію на цьогорічному конкурсі Євробачення мала представляти Юлія Самойлова, співачка з обмеженими можливостями.

Через її виступ 2015 року в окупованому Криму і в'їхала туди без згоди української сторони. Тоді СБУ заборонила дівчині в'їзд в Україну на три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: