Львівські депутати дали землю під ІТ-парк

16129688_1731679590480649_1053282044_o

Депутати Львівської міської ради надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Чмоли – вул. Луганській.

Депутати Львівської міської ради надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Чмоли – вул. Луганській, передає кореспондент ІА Дивись.info

Як пояснила начальник управління земельних ресурсів міської ради  Ельвіра Колос йдеться про зведення ІТ-парку. Так, управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6974 га на вул. І. Чмоли – вул. Луганській для подальшої передачі її у сервітутне користування приватному акціонерному товариству «Агрокультура» для облаштування благоустрою території, прилеглої до громадського центру, за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

Водночас, на земельній ділянці орієнтовною площею 5,9769 га на вул.Чмоли, 1, яка є суміжною із земельною ділянкою, що пропонується до відведення, знаходяться об’єкти нерухомого майна, які перебувають у приватній власності ПрАТ «Агрокультура». На цій земельній ділянці планується будівництво громадського центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: